شفیعی: عملیات احداث حوزه علمیه شهرستان سربیشه به زودی شروع می شود.
امام جمعه سربیشه با بیان این مطلب به تشریح اقدامات و فعالیت های نماز جمعه این شهر پرداخت و گفت: از عمده ترین اقدامات انجام شده در مدت فعالیتم تاسیس حوزه علمیه سربیشه است که پس از اخذ مجوز تاسیس حوزه و اولین فراخوان، 30 طلبه جذب آن شدند.حجت الاسلام محمدی افزود: البته علاقه مندان زیادی خواستار ورود به این مکان هستند که به دلیل کمبود امکانات از جذب آنان خودداری شده است، وجود علاقه مندان زیاد نشان از عمق ایمان و تدوین و علاقه مردم این شهرستان به روحانیت است.
وی اظهار امیدواری کرد: در سال های آینده با تامین امکانات لازم و فراهم شدن بسترها زمینه جذب همه علاقه مندان به این عرصه ایجاد شود.وی به ساخت حوزه علمیه شهرستان اشاره کرد و گفت: با توجه به نیاز مبرم منطقه و استعدادهای فراوان موجود تصمیم جدی بر اجرای این طرح ویژه داریم که به زودی عملیات ساخت آن آغاز می شود....
وی از دیگر فعالیت های مرتبط با نماز جمعه سربیشه به ارتباط نزدیک و دیدار با مردم مناطق مختلف اشاره کرد و افزود: با حضور در روستاهای مختلف این شهرستان این مسئله محقق و اجرا می شود.
وی ادامه داد: در این خصوص حضور روحانیون در روستاهای فاقد روحانی، پی گیری ساخت خانه عالم در روستاها و دعوت از روحانیون در دستور کار نهاد امامت جمعه شهرستان سربیشه است.
وی ساماندهی مساجد، فعال کردن تشکل های دینی اعم از هیئت های مذهبی و مساجد، تاسیس حوزه علمیه خواهران، توجه به برگزاری با شکوه مناسبت های ملی مذهبی، برنامه ریزی برای حضور فعال جوانان در برنامه های نماز و ستاد نماز جمعه، حضور در مدارس، ادارات و روستاهای مختلف و ارتباط نزدیک با فعالان فرهنگی به ویژه روحانیون شهرستان و تعامل و ارتباط با مسئولان شهرستان و استان برای پی گیری مسائل، مشکلات و خواسته های مردم این شهرستان را از دیگر برنامه های نهاد امامت جمعه سربیشه عنوان کرد.
در این گفت و گوی ویژه در خصوص معرفی کامل، مراحل زندگی و مسئولیت های حجت الاسلام محمدی پرسیدیم وی در این زمینه گفت: در سال 1351 در شهر سربیشه در خانواده ای مذهبی متولد شدم و در بدو تولد در حالی که هنوز 40 روز از تولدم نگذشته بود از نعمت وجود پدر محروم شدم و من و دو برادر و خواهرم در دامان پر مهر مادر تربیت و پرورش یافتیم.
وی اضافه کرد: از آن جایی که پدرم سرمایه مالی نداشته وارثی نگذاشته بود مادرم با زحمات شبانه روزی با چرخ ریسندگی و بافندگی کار و به 4 فرزندش رسیدگی می کرد.
وی ادامه داد: مادرم توکل و مناجات با خدا را در دل شب و هنگام کار و تلاش و همه امور زندگی هیچ گاه از یاد نمی برد به عنوان نمونه هنگام غذا خوردن مادرم دست هایمان را می گرفت تا خوردن غذا را اول با یاد خدا آغاز کنیم.وی تربیت، پرورش و موفقیت خود را مدیون زحمات مادرش دانست و افزود: مادرم بعد از انقلاب به عنوان مامای محلی در زمانی که هیچ امکانات بهداشتی درمانی در سربیشه نبود بیشترین خدمات را به مردم شهر و روستاهای این منطقه ارائه کرد.
وی خاطرنشان کرد: البته من و برادرانم تابستان ها با کار کشاورزی؛ کارگری و قالی بافی مقداری از هزینه های شخصی و تحصیلمان را فراهم می کردیم تا کمک خرج خانواده باشیم.
وی اضافه کرد: دوران ابتدایی و راهنمایی را در سربیشه گذراندم و از همان کودکی به مسجد، نماز و مجالس مذهبی علاقه داشتم و در آن محافل شرکت می کردم در بسیج فعالیت داشته و برای رفتن به جبهه بارها اقدام کردم حتی تاریخ تولدم را تغییر دادم ولی به دلیل ضعف جسمی موفق به اعزام نشدم.
وی خاطرنشان کرد: بعد از اتمام دوره راهنمایی در سال 1365 وارد حوزه علمیه مرحوم آیتالله فاضل بیرجند شدم که البته این حوزه در سال بعد به دلیل شهادت حجت الاسلام فاضل مدیر حوزه تعطیل شد و در همین سال بود که برادرم عباس محمدی که دانشجو معلم بود در منطقه عملیاتی شلمچه به درجه شهادت نایل شد و مادرم به شدت تنها شد تا جایی که این مسئله باعث شد که یک ماه به حوزه نروم و در نهایت در سال 1366 به حوزه علمیه زاهدان منتقل شدم و از محضر اساتیدی مانند مرحوم آیتالله عبادی و حجت الاسلام اسدی مدیر فعلی حوزه علمیه رضویه بیرجند بهره گرفتم.
وی افزود: از سال 1372 هم زمان با ادامه تحصیل در سازمان تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان در واحدهای کتابخانه به عنوان مسئول گزینش و کارگزینی مشغول خدمت شدم.
وی ادامه داد: در سال 1375 به عنوان مسئول سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان خاش و بعد از آن هم به عنوان مسئول تبلیغات اسلامی در گیلان غرب، سرخس و تربت جام خدمت کردم و هم اکنون هم حدود 8 ماه است که به عنوان امام جمعه مردم شهرستان سربیشه ادای وظیفه می کنم./خراسان